Ons team

Belinda van de Poll - Commercieel directeur

Belinda heeft na haar HBO studie (Human Resource Management) jaren lange ervaring opgedaan in de zakelijke dienstverlening. Zij heeft van zeer dicht bij de ontwikkelingen in de tandheelkunde gevolgd en heeft 13 jaar haar eigen bedrijf gehad. Belinda is verantwoordelijk voor de personele, organisatorische en financiële aspecten van de praktijk.

Bouke Zwaan - Tandarts

Bouke (Tandarts) is in 1989 afgestudeerd aan de Universiteit van Nijmegen. Bouke heeft gedurende 17 jaar een solo praktijk gevoerd en in verschillende grote moderne praktijken waargenomen. Naast zijn capaciteiten om goed om te kunnen gaan met angstige patiënten, heeft hij zich gespecialiseerd in oplossingen op maatwerk voor elke patiënt. Hierbij bedient hij zich van algemene tandheelkundige verrichtingen tot kleine chirurgische ingrepen. Tevens is Bouke gespecialiseerd in het plaatsen van Veneers.

Yvonne- Tandarts

Yvonne is afgestudeerd aan de Radboud Universiteit van Nijmegen. Yvonne is een vrolijke en spontane collega en is werkzaam op maandag, woensdag en vrijdag in onze vestiging in Hoofddorp. Vanaf medio februari 2019 zal zijn ook werkzaam zijn op woensdag in Aalsmeer.

Steven- Tandarts

Steven is werkzaam in meerdere praktijken. Ze is vanaf november 2017 bij ons werkzaam op de dinsdagen en vrijdagen. Rima is rustig, vriendelijk en collegiaal.

Aous - Tandarts

Aous is in 2011 afgestudeerd aan de universiteit. Hij heeft ervaring opgedaan in verschillende praktijken. Aous is een enthousiaste en vrolijke collega, is vriendelijk en geïnteresseerd. Aous is werkzaam bij Tandartsenpraktijk Hoofddorp op dinsdag, woensdag en vrijdagen.

Micheal- Tandarts / implantoloog

Micheal 

Nick - mondhygiënist 

Nick is in september 2014 afgestudeerd als mondhygiënist. Hij is werkzaam op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag ochtend. Nick is een vrolijke, leergierige en een spontane collega. We zijn blij dat Nick bij ons werkzaam is.

Ans - Baliemedewerkster

Ans (ILM) was sinds de opening van de praktijk actief betrokken en heeft na 20 jaar werkzaam te zijn geweest als filiaalmanager gekozen om ons team te versterken. Ans was ''de moeder'' van het team, ze was altijd vrolijk, bijzonder actief en behulpzaam.

Eva - Preventieassistente

Eva heeft ruime ervaring op gedaan in verschillende praktijken. Ze weet alle kneepjes van het vak en kan goed met mensen omgaan. Ze is vrolijk, actief en spontaan. Eva werkt vanaf december 2008 binnen ons team.

Heidi - Tandarts-assistente

Heidi heeft ruim 24 jaar ervaring als tandartsassistente. De mogelijkheid om in een moderne praktijk te werken waarbij zij haar functie kon uitvoeren en nieuwe vaardigheden kon leren sprak haar erg aan. Heidi is zorgzaam en geduldig met onze kleinste patiënten en heeft affiniteit met behandelingen van extreem angstige patiënten. Heidi kan zowel zelfstandig als binnen het team goed functioneren. Ze heeft goed inzicht en een vrolijke en actieve houding.

Heidi - Balie-assistente

Heidi heeft ervaring opgedaan in verschillende bedrijven. Ze is een vrolijke en spontane medewerkster die goed in teamverband kan werken. Heidi is meerdere dagen in de praktijk werkzaam achter de balie.

Tsega-Tandartsassistente

Tsega heeft haar diploma tandartsassistente behaald in 2011. Zij heeft ervaring opgedaan in een praktijk in Haarlem Noord.  Zij heeft een rustige uitstraling en een positieve instelling.  Tsega heeft ook een reanimatie certificaat.

Suzanne- Tandarts-assistente

Suzanne heeft rum 20 jaar ervaring opgedaan in een andere praktijk en komt ons team versterken op de dinsdagen en woensdagen. Suzanne is vriendelijk en zorgzaam.

Aleksandra- Tandarts-assistente i.o.

Aleksandra komt uit een andere werk omgeving en is bezig met de opleiding tandartsassistente. Ze is een vrolijke en spontane actieve medewerkster die goed in teamverband kan werken. Ze is 3 dagen in de praktijk werkzaam.

Majorie- Tandartsassistente in opleiding

Majorie is momenteel bezig met de opleiding tandartsassistente. Ze loopt 4 dagen per week stage. Ze is vriendelijk, rustig en leergierig.

 

Inger- Tandartsassistente in opleiding

Inger is momenteel bezig met de opleiding tandartsassistente. Ze loopt momenteel stage. bij ons in de praktijk. Ze is vrolijk, vriendelijk,  leergierig.