Ons team

Belinda van de Poll - Commercieel directeur

Belinda heeft na haar HBO studie (Human Resource Management) jaren lange ervaring opgedaan in de zakelijke dienstverlening. Zij heeft van zeer dicht bij de ontwikkelingen in de tandheelkunde gevolgd en heeft 13 jaar haar eigen bedrijf gehad. Belinda is verantwoordelijk voor de personele, organisatorische en financiële aspecten van de praktijk.

Bouke Zwaan - Tandarts

Bouke (Tandarts) is in 1989 afgestudeerd aan de Universiteit van Nijmegen. Bouke heeft gedurende 17 jaar een solo praktijk gevoerd en in verschillende grote moderne praktijken waargenomen. Naast zijn capaciteiten om goed om te kunnen gaan met angstige patiënten, heeft hij zich gespecialiseerd in oplossingen op maatwerk voor elke patiënt. Hierbij bedient hij zich van algemene tandheelkundige verrichtingen tot kleine chirurgische ingrepen. Tevens is Bouke gespecialiseerd in het plaatsen van Veneers.

Chu Kan - Tandarts

Chu Kan is in 2014 afgestudeerd aan de ACTA te Amsterdam. Chu Kan is werkzaam op donderdag-avond en vrijdag overdag. Hij is vrolijk, collegiaal en een echte team player.

Nick - mondhygiënist 

Nick is in september 2014 afgestudeerd als mondhygiënist. Hij is werkzaam op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag ochtend. Nick is een vrolijke, leergierige en een spontane collega. We zijn blij dat Nick bij ons werkzaam is.

Ans - Baliemedewerkster

Ans (ILM) was sinds de opening van de praktijk actief betrokken en heeft na 20 jaar werkzaam te zijn geweest als filiaalmanager gekozen om ons team te versterken. Ans was ''de moeder'' van het team, ze was altijd vrolijk, bijzonder actief en behulpzaam.

Eva - Preventieassistente

Eva heeft ruime ervaring op gedaan in verschillende praktijken. Ze weet alle kneepjes van het vak en kan goed met mensen omgaan. Ze is vrolijk, actief en spontaan. Eva werkt vanaf december 2008 binnen ons team.

Heidi - Tandarts-assistente

Heidi heeft ruim 24 jaar ervaring als tandartsassistente. De mogelijkheid om in een moderne praktijk te werken waarbij zij haar functie kon uitvoeren en nieuwe vaardigheden kon leren sprak haar erg aan. Heidi is zorgzaam en geduldig met onze kleinste patiënten en heeft affiniteit met behandelingen van extreem angstige patiënten. Heidi kan zowel zelfstandig als binnen het team goed functioneren. Ze heeft goed inzicht en een vrolijke en actieve houding.

Esther - Tandartsassistente

Esther heeft ervaring opgedaan in verschillende praktijken. Ze is een vrolijke en spontane medewerkster die goed in teamverband kan werken. Esther is meerdere dagen in de praktijk werkzaam, zowel aan de stoel als aan de balie.

Tsega-Tandartsassistente

Tsega heeft haar diploma tandartsassistente behaald in 2011. Zij heeft ervaring opgedaan in een praktijk in Haarlem Noord.  Zij heeft een rustige uitstraling en een positieve instelling.  Tsega heeft ook een reanimatie certificaat.

Siyar- Preventie-assistent

Siyar is een masterstudent Tandheelkunde aan het Academisch Centrum Tandheelkunde. Tijdens zijn studie heeft hij twee jaar ervaring opgedaan als preventieassistent bij Tandartspraktijk De Vogelenzang.Siyar komt ons team versterken op de dagen dat hij geen studie dagen heeft. Siyar is vriendelijk en zorgzaam.
Hasib- Preventie-assistent

Hasib is een bachelor-3 studentTandheelkunde aan het Academisch Centrum Tandheelkunde. Tijdens zijn studie heeft hij ervaring opgedaan als preventieassistent bij Tandartspraktijk De Vogelenzang. Hasib komt ons team versterken op de dagen dat hij geen studie dagen heeft. Hasib is een sociaal persoon met ambitie om altijd meer te leren.