Slide One
Wij zijn open van maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur.
de mondhygiënist werkt 1x per maand op zaterdag van 08.30 uur tot 12.30 uur.
Slide One
Wij zijn open van maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur.
de mondhygiënist werkt 1x per maand op zaterdag van 08.30 uur tot 12.30 uur.

Wij hopen u via deze weg informatie te geven over onze organisatie en over de diverse uiteenlopende onderwerpen op tandheelkundig gebied. U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, behandelingen, nieuws en nog veel meer.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.30 uur.
Ook zijn wij 1x per maand op zaterdag van 08.30 uur t/m 12.30 uur open. Mondhygiënist en Implantoloog aanwezig!

 

Het verhelpen van algemene klachten en het bieden van periodieke gebitscontroles en gebitssaneringen met de meest geavanceerde apparatuur, kennis en mogelijkheden. Met als doel een duurzaam en fraai eindresultaat.

Gebitsrenovaties
Met sterk verwaarloosde tanden dreigt de komst van een volledig  kunstgebit. Wie dit te allen tijden zou willen voorkomen laat het  gebit renoveren. Dit kan o.a. met behulp van facings en implantaten. Met de modernste middelen en technieken die voorhanden zijn, kan Tandartspraktijk Hoofddorp u weer breeduit laten lachen. Informeer naar de mogelijkheden.

Nieuwe patiënten zijn van harte welkom! U kunt zich telefonisch of On-Line inschrijven.

U kunt voor de volgende behandelingen bij ons terecht:
- cosmetische tandheelkunde
- mondhygiëne
- parodontologie
- implantologie
- reguliere tandheelkunde
- laserbehandelingen

Mocht u onverhoopt verhinderd zijn dan mag u uw afspraak tot 24 uur voor de afgesproken tijd telefonisch verzetten. Bij het niet tijdig afbellen of verzetten van afspraken, zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Tarieven
Patiënten worden geacht bij elk bezoek hun verzekeringspasje en contant geld dan wel een pinpas mee te nemen. Iedere behandeling onder de 150,- euro dient bij de balie te moeten worden afgerekend.

De tandartsrekening is opgebouwd uit de verschillende verrichtingen die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Op de declaratie staat elke verrichting omschreven met een code. Aan elke code is een tarief gekoppeld.

Betalen en Infomedics
In onze praktijk zorgen wij liever voor u dan dat we veel tijd besteden aan onze financiële administratie. Daarom dragen wij het versturen en innen van de nota’s over aan Infomedics. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het factureren en innen van declaraties en werkt inmiddels voor duizenden zorgaanbieders zoals tandartsen, orthodontisten, huisartsen, fysiotherapeuten, psychiaters en dierenartsen.

Wat betekent dit voor u?
De nota van onze behandeling of verrichting ontvangt u van Infomedics. In sommige gevallen wordt een nota eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een (rest)nota voor de kosten die niet door uw zorgverzekeraar worden vergoed.