Ons team

Belinda van de Poll - Commercieel directeur

Belinda heeft na haar HBO studie (Human Resource Management) jaren lange ervaring opgedaan in de zakelijke dienstverlening. Zij heeft van zeer dicht bij de ontwikkelingen in de tandheelkunde gevolgd en heeft 13 jaar haar eigen bedrijf gehad. Belinda is verantwoordelijk voor de personele, organisatorische en financiële aspecten van de praktijk.

Bouke Zwaan - Tandarts

Bouke (Tandarts) is in 1989 afgestudeerd aan de Universiteit van Nijmegen en is inmiddels 30 jaar Tandarts!!
Bouke heeft gedurende 17 jaar een solo praktijk gevoerd en in verschillende grote moderne praktijken waargenomen. Naast zijn capaciteiten om goed om te kunnen gaan met angstige patiënten, heeft hij zich gespecialiseerd in oplossingen op maatwerk voor elke patiënt. Hierbij bedient hij zich van algemene tandheelkundige verrichtingen tot kleine chirurgische ingrepen. Tevens is Bouke gespecialiseerd in het plaatsen van Veneers. Bouke is iedere dinsdag middag, donderdag en vrijdag ochtend werkzaam in onze andere praktijk in Aalsmeer!

Tyrell- Tandarts

Tyrell is afgestudeerd aan de Universiteit-Academie Centrum Tandheelkunde Amsterdam. Tyrell is een vrolijke en spontane collega en is werkzaam op maandag, dinsdag en donderdag in onze vestiging in Hoofddorp.

Aous - Tandarts

Aous is in 2011 afgestudeerd aan de universiteit. Hij heeft ervaring opgedaan in verschillende praktijken. Aous is een enthousiaste en vrolijke collega, is vriendelijk en geïnteresseerd. Aous is werkzaam bij Tandartsenpraktijk Hoofddorp op woensdag en vrijdagen.

Ozgur- Tandarts

Ozgur is in 2019 afgestudeerd aan de ACTA. Hij heeft in verschillende praktijken ervaring opgedaan. Ozgur is een enthousiaste collega en is werkzaam op dinsdag en donderdag.

Nick - mondhygiënist

Nick is in september 2014 afgestudeerd als mondhygiënist. Hij is werkzaam op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en 1 x p.m. op zaterdag ochtend. Nick is een vrolijke, leergierige en een spontane collega. We zijn blij dat Nick bij ons werkzaam is. Tevens werkt Nick iedere dinsdag in onze andere praktijk in Aalsmeer!

Eduard - Tandarts

Eduard is in 2019 afgestudeerd aan de universiteit van Amsterdam. Hij heeft ervaring opgedaan in verschillende praktijken. Eduard is een enthousiaste en vrolijke collega, is vriendelijk en geïnteresseerd. Eduard is werkzaam bij Tandartsenpraktijk Hoofddorp op donderdag en vrijdag.

Stefanie- Tandartsassistente i.o.

Stefanie is een enthousiaste, vrolijke collega. Stefanie is werkzaam bij Tandartsenpraktijk Hoofddorp op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Ze is momenteel bezig met de opleiding voor tandartsassistente.

Mohammed - preventieassistent

Mohammed is 2e jaars student Tandheelkunde aan de ACTA. Hij is werkzaam op verschillende dagen wanneer hij niet naar school gaat. Mohammed is een vrolijke, leergierige en een spontane collega.

Maria Ana - Preventieassistente

Maria Ana heeft in verschillende praktijken ervaring opgedaan en heeft aan de Universiteit van Buenos Aires de opleiding Mondheelkunde gedaan. In 2016 is ze afgestudeerd. Momenteel is ze bezig om bij de ACTA haar BIG-registratie te voltooien. Ze is vrolijk, actief en werkt op dinsdag, donderdag en vrijdag.

 

Ans - Baliemedewerkster

Ans (ILM) was sinds de opening van de praktijk actief betrokken en heeft na 20 jaar werkzaam te zijn geweest als filiaalmanager gekozen om ons team te versterken. Ans was ''de moeder'' van het team, ze was altijd vrolijk, bijzonder actief en behulpzaam.

Eva - Preventieassistente

Eva heeft ruime ervaring op gedaan in verschillende praktijken. Ze weet alle kneepjes van het vak en kan goed met mensen omgaan. Ze is vrolijk, actief en spontaan. Eva werkt vanaf december 2008 binnen ons team.

Heidi - Tandarts-assistente

Heidi heeft ruim 24 jaar ervaring als tandartsassistente. De mogelijkheid om in een moderne praktijk te werken waarbij zij haar functie kon uitvoeren en nieuwe vaardigheden kon leren sprak haar erg aan. Heidi is zorgzaam en geduldig met onze kleinste patiënten en heeft affiniteit met behandelingen van extreem angstige patiënten. Heidi kan zowel zelfstandig als binnen het team goed functioneren. Ze heeft goed inzicht en een vrolijke en actieve houding.

Heidi - Balie-assistente

Heidi heeft ervaring opgedaan in verschillende bedrijven. Ze is een vrolijke en spontane medewerkster die goed in teamverband kan werken. Heidi is meerdere dagen in de praktijk werkzaam achter de balie.

Tsega-Tandartsassistente

Tsega heeft haar diploma tandartsassistente behaald in 2011. Zij heeft ervaring opgedaan in een praktijk in Haarlem Noord.  Zij heeft een rustige uitstraling en een positieve instelling.  Tsega heeft ook een reanimatie certificaat.

Fatme- Tandarts-assistente

Fatme is werkzaam in meerdere praktijken. Ze is een zorgzaam en een vrolijke collega die goed in teamverband kan werken.

Marjorie- Tandartsassistente in opleiding

Marjorie is momenteel bezig met de opleiding tandartsassistente. Ze zit in het 3eleerjaar en loopt 2 dagen per week stage. Ze is vriendelijk, rustig en leergierig.

 

Inger- preventie-assistente

Inger is momenteel bezig met de opleiding Mondzorgkunde. Momenteel zit ze in haar laatste jaar. Ze is vrolijk, vriendelijk,  leergierig.

 

Tandtechnieker Gerlof Wilms-Vloet

Gerlof is al meer dan 12 jaar “ onze “ tandtechnieker met een lange ervaring in de tandtechniek. Hij heeft zijn ervaring verkregen na zijn opleiding door eerst bij verschillende collega’s te werken. Na enkele jaren is hij voor zichzelf begonnen.

Hij maakt in opdracht van tandartsenpraktijk Hoofddorp en nu ook voor tandartsenpraktijk Aalsmeer al jaren kroon en brugwerk en partiële protheses.
De partiële prothese wordt gemaakt van flexibele kunsthars waardoor deze comfortabel in de mond kan worden gedragen. Het kroon en brugwerk bestaat uit solitaire kronen die vastgezet worden over een tand of kies. Ook worden er veneers/facings gemaakt, dit zijn een “ soort” porseleinen plaatjes die kunnen worden aangebracht op de frontelementen om de esthetiek te verbeteren. Het brugwerk bestaat uit verschillende kronen die tanden of kiezen verbinden wanneer er een tand of kies verloren is gegaan of niet meer aanwezig is.