Belinda van de Poll - Commercieel directeur

Belinda heeft na haar HBO studie (Human Resource Management) jaren lange ervaring opgedaan in de zakelijke dienstverlening. Zij heeft van zeer dicht bij de ontwikkelingen in de tandheelkunde gevolgd en heeft 13 jaar haar eigen bedrijf gehad. Belinda is verantwoordelijk voor de personele, organisatorische en financiële aspecten van de praktijk.

Bouke Zwaan - Tandarts

Bouke (Tandarts) is in 1989 afgestudeerd aan de Universiteit van Nijmegen en is inmiddels 33 jaar Tandarts!!
Bouke heeft gedurende 17 jaar een solo praktijk gevoerd en in verschillende grote moderne praktijken waargenomen. Naast zijn capaciteiten om goed om te kunnen gaan met angstige patiënten, heeft hij zich gespecialiseerd in oplossingen op maatwerk voor elke patiënt. Hierbij bedient hij zich van algemene tandheelkundige verrichtingen tot kleine chirurgische ingrepen. Tevens is Bouke gespecialiseerd in het plaatsen van Veneers. Bouke is iedere dinsdag middag, donderdag en vrijdag ochtend werkzaam in onze andere praktijk in Aalsmeer!

Anna- Tandarts

Anna is in 2018 afgestudeerd aan de Tandheelkundige Medische Universiteit van Polen. Ze heeft diverse ervaring opgedaan in Spanje, Luxemburg, Verenigde Staten en Nederland. Anna is sinds februari 2022 bij ons werkzaam op meerdere dagen. Anna is een vrolijke en leergierige collega.

Eduard - Tandarts

Eduard is in 2019 afgestudeerd aan de universiteit van Amsterdam. Hij heeft ervaring opgedaan in verschillende praktijken. Eduard is een enthousiaste en vrolijke collega, is vriendelijk en geïnteresseerd. Eduard is werkzaam bij Tandartsenpraktijk Hoofddorp op donderdag en vrijdag.

Femke- Tandartsassistente i.o.

Femke is een enthousiaste, vrolijke collega u kunt haar zowel aan de behandelstoel of achter de balie tegen komen. Femke is werkzaam bij Tandartsenpraktijk Hoofddorp op  woensdag, donderdag en 2x per maand op de vrijdag. Ze is momenteel happy zwanger.

Nick - Mondhygiënist

Nick is in september 2014 afgestudeerd als mondhygiënist. Hij is werkzaam op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en 1 x p.m. op zaterdag ochtend. Nick is een vrolijke, leergierige en een spontane collega. We zijn blij dat Nick bij ons werkzaam is. Tevens werkt Nick iedere dinsdag in onze andere praktijk in Aalsmeer!

Natasja- Tandarts/preventie-assistente

Natasja heeft 30 jaar ervaring in de Tandheelkunde op meerdere disciplines. Natasja is een vrolijke en spontane collega. Ze is actief, leergierig en kan zowel in teamverband als zelfstandig werken. We zijn blij dat Natasja werkzaam is binnen ons team.

 

 

Ans - Baliemedewerkster

Ans (ILM) was sinds de opening van de praktijk actief betrokken en heeft na 20 jaar werkzaam te zijn geweest als filiaalmanager gekozen om ons team te versterken. Ans was ''de moeder'' van het team, ze was altijd vrolijk, bijzonder actief en behulpzaam.

Eva - Preventieassistente

Eva heeft ruime ervaring op gedaan in verschillende praktijken. Ze weet alle kneepjes van het vak en kan goed met mensen omgaan. Ze is vrolijk, actief en spontaan. Eva werkt vanaf december 2008 binnen ons team.

Heidi - Tandarts-assistente

Heidi heeft ruim 30 jaar ervaring als tandartsassistente. De mogelijkheid om in een moderne praktijk te werken waarbij zij haar functie kon uitvoeren en nieuwe vaardigheden kon leren sprak haar erg aan. Heidi is zorgzaam en geduldig met onze kleinste patiënten en heeft affiniteit met behandelingen van extreem angstige patiënten. Heidi kan zowel zelfstandig als binnen het team goed functioneren. Heidi is werkzaam vanaf het begin in 2006. Ze heeft goed inzicht en een vrolijke en actieve houding.

Heidi - Balie-assistente

Heidi heeft ervaring opgedaan in verschillende bedrijven. Ze is een vrolijke en spontane medewerkster die goed in teamverband kan werken. Heidi is meerdere dagen in de praktijk werkzaam achter de balie.

Jisha-Preventie-sassistente

Jisha heeft haar diploma tandheelkunde behaald en is bezig met haar BIG registratie. Zij heeft ervaring opgedaan in meerdere praktijken.  Zij heeft een rustige uitstraling en een positieve instelling.  Jisha heeft ook een reanimatie certificaat.

Samira- Tandarts-assistente

Samira is terug van weg geweest en werkt nu iedere maandag bij ons de praktijk. Ze is een zorgzaam en een vrolijke collega die goed in teamverband als zelfstandig kan werken.

Tandtechnieker Gerlof Wilms-Vloet

Gerlof is al meer dan 12 jaar “ onze “ tandtechnieker met een lange ervaring in de tandtechniek. Hij heeft zijn ervaring verkregen na zijn opleiding door eerst bij verschillende collega’s te werken. Na enkele jaren is hij voor zichzelf begonnen.

Hij maakt in opdracht van tandartsenpraktijk Hoofddorp en nu ook voor tandartsenpraktijk Aalsmeer al jaren kroon en brugwerk en partiële protheses.
De partiële prothese wordt gemaakt van flexibele kunsthars waardoor deze comfortabel in de mond kan worden gedragen. Het kroon en brugwerk bestaat uit solitaire kronen die vastgezet worden over een tand of kies. Ook worden er veneers/facings gemaakt, dit zijn een “ soort” porseleinen plaatjes die kunnen worden aangebracht op de frontelementen om de esthetiek te verbeteren. Het brugwerk bestaat uit verschillende kronen die tanden of kiezen verbinden wanneer er een tand of kies verloren is gegaan of niet meer aanwezig is.